DESCOBRIM LES COMARQUES DEL NOSTRE PAÍS AMB EL PETIT CHEF 'FERRANET'
On la cuina mediterránea es la protagonísta
Aquest projecte neix amb la
finalitat d’oferir als nostres usuaris un espai de menjador escolar en el qual
l’objectiu principal és transmetre uns valors alimentaris reforçant activitats
amb la nostra mascota, el Chef “Ferranet”.
No ens hem d’oblidar que som una
empresa familiar amb 29 anys d’experiència en alimentació infantil.
La
dieta mediterrània destaca per les seves virtuts dietètiques i més per la
riquesa dels seus aliments. Les verdures, les fruites, els llegums, el pa i els
cereals són productes que destaquen la dieta mediterrània. Les seves propietats
per a la salut com són la menor incidència de les malalties cardiovasculars, el
menor risc de deteriorament cognitiu, etc., Són destacades per la comunitat
científica internacional.
Els
menús estan elaborats sobre la base de la dieta mediterrània, primant els
productes de temporada.
Certifiquem
amb els nostres dietistes uns menús equilibrats i perseguim elaborar uns plats
atractius i saludables per als nens.
Seguim
les pautes que marca el departament d'ensenyament per a la confecció de menús
escolars.
Plans
d'igualtat, alimentació sostenible, aliments de proximitat, productes de
temporada, criteris mediambientals i de reciclatge, són algunes de les accions
en què ens comprometem i ens impliquem, i que les desenvolupem en el nostre
projecte.
EIX EDUCATIU/ALIMENTARI
Llengua vehicular. Tot l’equip de treball fa ús del català durant l’estona de menjador.
EIX EDUCATIU/ALIMENTARI
Llengua vehicular. Tot l’equip de treball fa ús del català durant l’estona de menjador.
Diversitat dels menús al menjador
escolar.
Empatitzar, a través dels diferents menús amb les patologies alimentàries dels
nostres infants amb igualtat i respecte.
Celebrem els dies internacionals de:
o
Celiaquia:
“Avui sense gluten”.
o
Intolerància
a la lactosa: “Avui no prenem lactosa”.
o
Diabetis:
“Sense sucre, gràcies”.
o
Colesterol:
“Fregits, no !!!”.
D’aquesta manera els infants poden
conèixer les característiques dels menús sense gluten, sense lactosa, sense
sucre...i així veuen en què consisteixen les diferències.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada