Ferranet, el cuiner més trempat del baix

DESCOBRIM LES COMARQUES DEL NOSTRE PAÍS AMB EL PETIT CHEF 'FERRANET'  

On la cuina mediterránea es la protagonísta

Aquest projecte neix amb la finalitat d’oferir als nostres usuaris un espai de menjador escolar en el qual l’objectiu principal és transmetre uns valors alimentaris reforçant activitats amb la nostra mascota, el Chef “Ferranet”.
No ens hem d’oblidar que som una empresa familiar amb 29 anys d’experiència en alimentació infantil.
La dieta mediterrània destaca per les seves virtuts dietètiques i més per la riquesa dels seus aliments. Les verdures, les fruites, els llegums, el pa i els cereals són productes que destaquen la dieta mediterrània. Les seves propietats per a la salut com són la menor incidència de les malalties cardiovasculars, el menor risc de deteriorament cognitiu, etc., Són destacades per la comunitat científica internacional.           
Els menús estan elaborats sobre la base de la dieta mediterrània, primant els productes de temporada.
Certifiquem amb els nostres dietistes uns menús equilibrats i perseguim elaborar uns plats atractius i saludables per als nens.
Seguim les pautes que marca el departament d'ensenyament per a la confecció de menús escolars.

Plans d'igualtat, alimentació sostenible, aliments de proximitat, productes de temporada, criteris mediambientals i de reciclatge, són algunes de les accions en què ens comprometem i ens impliquem, i que les desenvolupem en el nostre projecte.

EIX EDUCATIU/ALIMENTARI
Llengua vehicular. Tot l’equip de treball fa ús del català durant l’estona de menjador.
Diversitat dels menús al menjador escolar. Empatitzar, a través dels diferents menús amb les patologies alimentàries dels nostres infants amb igualtat i respecte.
Celebrem els dies internacionals de:
o        Celiaquia: “Avui sense gluten”.
o        Intolerància a la lactosa: “Avui no prenem lactosa”.
o        Diabetis: “Sense sucre, gràcies”.
o        Colesterol: “Fregits, no !!!”.
D’aquesta manera els infants poden conèixer les característiques dels menús sense gluten, sense lactosa, sense sucre...i així veuen en què consisteixen les diferències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada