
Som una empresa que desde l'any 1985 ens dediquem a elaborar i distribuir menús escolars d'infantils, gen gran, serveis de càtering per esdeveniments Empresarials i Socials.
El temps del migdia té tres finalitats bàsiques, que alhora són tres objectius generals d'aquest espai de temps:- Alimentar-se
- Espaiar-se
- Aprendre
Per això, creiem que l'hora de dinar ha de ser agradable, sense deixar, però, de tenir present que l'àpat que fa un/a nen/a al migdia és el més important del dia; on ha d'absorbir tots el nutrients necessaris; no només per passar el dia, sinó que són els que l'ajudaran a formar.se i créixer adequadament. D'aquí la importància de que els menús siguin equilibrats, nutricionalment estudiats, i que els nens i nenes mengin de tot. Sobretot la fibra, tant important i que agrada tan poc. Es tracta dons, per la nostre part que, per mitjà d'incentius i negociacions, els nens i nenes acabin el curs sense fer escarafalls de ap aliment (sempre, però hem de saber, que hi haurà coses que, com passa als aduts, no agraden ni agradaran tant, en aquests casos, que són poquisims, exigim un mínim).
Treballem per un menjador sostenible en un marc d'higiene Alimentari i sanitari, apostant com a millora, la incorporació de productes bàsics biològics paulativament per aconseguir reforçar el sistema inmunològic dels nostres comensals. En l'actualitat, els nostres menús estan basats en la dieta Mediterrània, amb una varietat i equilibri en l'alimentació aportant una valoració dietètica i nutricional certificada per un laboratori privat inscrit en el registre de salut ambiental i alimentari de la Generalitat de Catalunya i pautat per programa Salut en l'etapa escolar del Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya (a l'hora, menús també valorats i millorats per mateix departament).
Disposem de diferents tipus de menús:
- Estandars, en funció de l'escola.
- Adaptats a les cultures (magrevis/ovolàctics)
- Especials per les necessitats dels nens per qüestió de salut (intoleràncies, al.lergies, diabetis, obesitat,..)
És per això, que utilitzem i treballem com a eina de comprensió pels nens i nenes "la piràmide dels aliments", on poden observar i entendre quins són els més adequats per continguts i quantitats en referència a cada edat.
Pel que fa als hàbits, importantíssims, i que encara que no afectin directament al cos, fan que l'acte de menjar sigui tot el correcte que ha de ser: mans netes, seure bé, no cridar, demanar les coses amb correcció, utilitzar bé els coberts i el tovalló, no llençar res al terra....; cal treballar-los dia a dia, no val repetir-lo i repetir-lo.