Treballem per un menjador sostenible en un marc d'higiene Alimentari sanitari, apostant com a millora, per la incorporació de productes bàsics biològics per aconseguir, paulatinament, reforçar el sistema immunitari dels nostres comensals.
En l'actualitat, els nostres menús estan basats en una dieta Mediterrània, amb una varietat i equilibri en l'alimentació. Amb una valoració dels mateixos, dietètica i nutricional, per :
- Un laboratori (inscrit en el registre de salut ambiental i alimentari de la Generalitat de Catalunya)
- Seguint les recomanacions del programa de salut en l'etapa escolar del departament d'alimentació de la generalitat de Catalunya.
Disposem de diferents tipus de menús:
- Adaptats a les cultures (magrevis /ovolactics)
- Menús d'intol.lerants
- Menús d'al.lèrgies
- Menús per a diabètics
- Estàndard: Setembre '14 / Octubre '14 / Novembre '14 / Desembre '14 / Gener '15 / Febrer '15 / Març '15 / Abril '15 / Maig '15 / Juny '15.