Treballem per un menjador sostenible en un marc d'higiene Alimentari sanitari, apostant com a millora, per la incorporació de productes integrals per aconseguir, paulatinament, reforçar el sistema immunitari dels nostres comensals.
En l'actualitat, els nostres menús estan basats en una dieta Mediterrània, amb una varietat i equilibri en l'alimentació. Amb una valoració dels mateixos, dietètica i nutricional, per :
- Un laboratori (inscrit en el registre de salut ambiental i alimentari de la Generalitat de Catalunya)
- Seguint les recomanacions del programa de salut en l'etapa escolar del departament d'alimentació de la generalitat de Catalunya.
Disposem de diferents tipus de menús:
- Adaptats a les cultures (magrevis /ovolactics)
- Menús d'intol.lerants
- Menús d'al.lèrgies
- Menús per a diabètics
- Menús estandard: Setembre '14 / Octubre '14 / Novembre '14 / Desembre '14 / Gener '15 / Febrer '15 / Març '15 / Abril '15 / Maig '15 / Juny '15